Survey

Opinieonderzoeken zijn gewild, en zeker door de beheerders om er achter te komen wat de bezoekers vinden van je website of product. Wel hier is een Survey, helemaal geschikt voor phpBB3 en met professionele eigenschappen. Stel je vraag en geef er eigenschappen aan. Standaard staan de antwoorden al klaar op Ja, nee of niet van toepassing maar je kan ook je eigen antwoorden invullen of een open vraag stellen. Mooier nog, je kan ook om een waardeoordeel vragen die je bezoeker kan invullen middels een slider. De Survey kan je beheren in je beheerderspaneel waar je tevens ook een online rapport kan genereren over het onderzoek. Meerdere Survey's zijn mogelijk waar de bezoeker uit kan kiezen. Eenmaal ingevuld zal het script de ingevulde resultaten van het onderzoek aan de bezoeker laten zien. Niet alle vragn ingevuld? Geen probleem het script onthoud dan alle vragen en vult die voor de bezoeker alvast in.


€ 25.00


phpBB version:

Tabbed Categories

Tabbed Categories is een mod die hoofdcategorieën in tabs boven de navigatiebalk zet zodat je snel van categorie naar categorie kan springen en daarmee de forumindex pagina aanzienlijk kan verkorten zodat scrollen niet meer nodig hoeft te zijn. Daarnaast is de tab van de hoofdcategorie geselecteerd waar je in het surfen bent. Als extra is de mod voorzien van een welkomstpagina die je in je ACP kunt bewerken. De welkomstpagina is altijd bereikbaar door op de startpagina te klikken en is de eerste pagina die jouw bezoekers krijgen te zien. De mod is gemakkelijk uit te breiden met andere links naar je forum of pagina's binnen je website. Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen, plaats deze dan gerust op het forum. Live demo:Aquafora.nl


€ 10.00


phpBB version:

Timeline

Show time events in users profile. User is able to add events and administer can switch on and of events in ACP. Possibilities, change signature, profile, preferences, feedback, amount of posts etc.


€ 18.00


phpBB version:

Topic-information

Topic-information geeft je bezoekers alle informatie over het gekozen topic.. In het overzicht zie je alle posters in het topic staan met het aantal reacties die ze gegeven hebben. Heel makkelijk kan je de berichten van een enkele poster filteren in het topic. Een link naar meer berichten en topics staat achter zijn of haar naam. Woorden die in het topic staan worden getoond afhankelijk hoe je jouw zoekindex hebt ingesteld. Zo kan je heel makkelijk zoeken naar meer topics met dezelfde woorden. Daaronder wordt de looptijd van het topic aangegeven met een like knop naar google en facebook. Heb je de reputation mod ook nog geïnstalleerd dan geeft Topic-information ook nog een overzicht met de beste posters in het topic met natuurlijk een rechtstreekse link naar het betreffende bericht.


€ 25.00


phpBB version:

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Mods

 • GDPR

  GDPR
  25 mei is de E-privacy verordening... • Delete orphan attachments

  Delete orphan attachments
  Delete orphan attachments on a cro... • Delete users with zero posts

  Delete users with zero posts
  Delete users who never posted a me... • Notification manager

  Notification manager
  Hey, always wanted to have control... • Proband

  Proband
  Hey, always wanted to have a famil...Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1