• News Classifieds

Classifieds

04.12.2016

Classifieds for phpBB

Ons Classifieds for phpBB bestaat uit 4 modules. We stellen je ze een voor een voor.
Downloads 1) Downloads: deze module is de basis voor alles. Het is een inventaris en downloadmodule tegelijk. Upload je software of leg een link met een andere bron. Een product bestaat uit twee delen waarin je via versie controle updates kan doen.

Bij het aanmaken kan je een logo of ander plaatje uploaden die naast de uitleg getoond wordt. Tot 4 foto's kan je uploaden die bij product details getoond worden.

Je klanten kunnen kiezen uit de verschillende versies die beschikbaar zijn. Per product en versie wordt bijgehouden hoevaak hij gedownload is.  Er komen steeds meer functies bij als je er meer modules toevoegt.

Bestellen: hier.

Classifieds2) Classifieds: deze module verandert je download-module in een echte webshop waarbij de klant kan betalen met Paypal, Bitcoins of met BBpoints. Uiteraard kan de klant meerdere items bestellen en in een keer afrekenen. Na betaling kan de klant meteen downloaden.

In je ACP bevindt zich nu een ordermodule waarin je de orders van je klanten kunt beheren. In UCP kan de klant zijn eigen orders bekijken en eventueel een mislukte betaling opnieuw uitvoeren.

Bestellen: hier


Classifieds-addon3) Classifieds addon: deze module verandert je webshop zodanig dat ook jouw leden producten kunnen aanbieden.

Een procentuele vergoeding krijgt voor de geboden diensten wordt automatisch berekend. Een checkout-lijst helpt je om overzicht te houden wie hoeveel vergoeding krijgt. De verkoper kan in het UCP bijhouden hoeveel er verkocht zijn en hoeveel hij nog betaalt krijgt.

Bestellen: hier

4) Classifieds ads: deze module geeft je leden die verkopen in je webshop, de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in je forum. Bijgehouden wordt hoevaak de advertentie getoond wordt en hoevaak er op geklikt is. Als beheerder kan je een procentuele vergoeding afspreken met de verkoper die je bij de checkout afrekent. De verkoper kan zelf de mogelijkheid om te adverteren aan of uit zetten.

Bestellen: hier

Bestel je het hele pakket in een keer dan geven we je 20% korting.


Back to overview

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Mods

 • GDPR

  GDPR
  25 mei is de E-privacy verordening... • Delete orphan attachments

  Delete orphan attachments
  Delete orphan attachments on a cro... • Delete users with zero posts

  Delete users with zero posts
  Delete users who never posted a me... • Notification manager

  Notification manager
  Hey, always wanted to have control... • Proband

  Proband
  Hey, always wanted to have a famil...Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1